Ελβετία: Ο αδερφός της 15χρονης Αλίκης Καλλέργη φέρεται να επιβεβαίωσε τον θάνατό της

Η 15χρονη Αλίκη Καλλέργη επιβεβαιώθηκε ότι έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο μπαρ Le Constellation στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας κατά τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, αφήνοντας οικογένεια και φίλους βυθισμένους στο πένθος, ενώ ο απολογισμός της τραγωδίας φτάνει μέχρι στιγμής τους 47 νεκρούς και 11

Η 15χρονη Αλίκη Καλλέργη βρέθηκε ανάμεσα στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο μπαρ Le Constellation στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, κατά τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας βυθίστηκε στο πένθος, ενώ οι φίλοι και οι συγγενείς της προσπαθούσαν επί μέρες να εντοπίσουν κάποιο σημάδι ζωής. Το απόγευμα της Κυριακής, ο πατέρας της Αντώνης Καλλέργης άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του στο Facebook σε μαύρο φόντο και ανάρτησε έναν άγγελο με το όνομα «Alice» στη φωτογραφία εξωφύλλου, εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη του. Ο αδελφός της είχε προηγουμένως απευθύνει έκκληση μέσω κοινωνικών δικτύων, ζητώντας οποιαδήποτε πληροφορία για την τύχη της.

Η καταστροφική πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα, πιθανότατα από βεγγαλικά σε σαμπάνιες, και εξαπλώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο υπόγειο μπαρ. Οι εορτασμοί μετατράπηκαν σε σκηνές πανικού, με τον απολογισμό να φτάνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 47 νεκρούς και 115 τραυματίες, κυρίως νέους ηλικίας 15 έως 25 ετών, πολλοί εκ των οποίων υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί